קבוצת האחים אבידן ממשיכה ברצף השינויים ולאחר שהפכה את הרום סרוויס לאיזקאיה - כעת היא הופכת את בית הקפה סנטרו לבר יין עם אוכל איטלקי בשם "דיקנטר".
Time Out / 26.09.2021
לכתבה המלאה >>
מקום אחד בשיפוצים ומוכן להסתער מחדש, בר אחד נפתח בדיוק בזמן הנכון ועסקה אחת הכריחה אותם להשתנות קצת בזמן הקורונה: אימפריית האחים אבידן לא עוצרת
וואלה אוכל / 04.08.2021
לכתבה המלאה >>
הכירו את Fishbone - מגה בר חדש עם תפריט בהשראה יפנית וקוקטיילים מסקרנים. איורי מנגה ואנימה על הקירות ירגישו לכם הכי טוקיו שיש
Time Out / 06.06.2021
לכתבה המלאה >>
עידן, מור ורז אבידן חוברים לקבוצת דולי פרטון ופותחים את הבר החדש MUNICIPAL במיקום מפתיע
mynet הרצליה / 28.01.2020
לכתבה המלאה >>
עשרה ברי קוקטיילים בתל אביב שאסור לפספס. קונסיירז' - Concierge המקום שחגג חמש שנים ממש עכשיו הוא מבין חלוצי הכוסות המעוצבות ביותר בעיר, עם גולגלות, נמרים והרבה צבע, וקוקטיילים מהוקצעים שהושקעה בהם מחשבה עד לפרט האחרון.
הארץ / 28.11.2019
לכתבה המלאה >>
הם מחזיקים במקומות ידידותיים לשומרי כשרות, לא ממצמצים כשקוראים להם "סחים" וחושבים שסוד ההצלחה נעוץ גם במנהג של העובדים שלהם לפתוח את המשמרת בצ׳ייסר
ynet / 21.12.17
לכתבה המלאה >>
יזמים בתחום המסעדנות וחיי הלילה, בעלי חמישה עסקים. "אנחנו שלושה אחים שעובדים ביחד. גדלנו בבית משפחתי מאוד בגבעתיים עם הורים מפרגנים ואח צעיר נוסף, מה שמוביל ליחסים טובים בינינו, נטולי אגו ועם הרבה פרגון הדדי."
xnet לאשה / 13.06.2017
לכתבה המלאה >>
תוך עשר שנים הקימו האחים אבידן (רום סרוויס, קונסיירז') 11 ברים, מסעדות ובתי קפה, רובם במרכז ובצפון תל אביב
Time Out / 27.10.2016
לכתבה המלאה >>
בברים של האחים אבידן אין סמים, אין סקס ואין ריקודים. מה יש? כוסות בצורת גולגולת וקוקטיילים מתוקים ששוחות בהם בובות קטנות של חיות.
מאקו / 21.10.2015
לכתבה המלאה >>